teksten & publiciteit

Met goede educatieve tekst uw opleiding een succes

Een goede educatieve tekst, in de vorm van een syllabus, cursusmap of leerboek, is bij elke cursus een voorwaarde voor succes. Bestaande opleidingen kunnen soms aanzienlijk beter worden als het cursusmateriaal wordt geredigeerd, aangevuld en/of herschreven.

Teksten om te gebruiken bij opleidingen moeten niet alleen vlot leesbaar en heel duidelijk zijn, ook moeten ze een logische en overzichtelijke structuur hebben. Daarom is het schrijven en redigeren van zulke teksten een professioneel specialisme.

Bureau Everink heeft ruime ervaring met het schrijven en bewerken van educatieve teksten. Wij zijn als ervaren tekstschrijvers beschikbaar om bij te dragen aan het succes van uw opleidingsproject.

Graag zullen we op basis van uw wensen en het beschikbare bronmateriaal een offerte uitbrengen.

Enkele door ons gerealiseerde educatieve tekstprojecten:

Leerboek (121 pag.) "Basiskennis informatieverwerking", met bijbehorende docentenhandleiding. Geschreven in opdracht van Uitg. Academic Service, Den Haag.

Naslagwerk (256 pag.) "Voeding, sport, hygi�ne", onderdeel van de medische encyclopedie "Gezond Leven". Hoofdredactie en tekstuele bijdragen in opdracht van uitgeverij Lekturama.

Handleiding (18 pag.) "Het vervaardigen van gebruikersdocumentatie".
Geschreven in opdracht van Pallas, Amstelveen.

Schriftelijke cursus (circa 200 pag.) "Orthomoleculair suppletie-adviseur".
Samengesteld en geredigeerd in opdracht van de Stichting Orthomoleculaire Educatie, Den Haag.

Cursusmap (153 pag.) "Levend-bloed-analyse & Vrije radicalen test".
Samengesteld en geredigeerd in opdracht van de Stichting Orthomoleculaire Educatie, Den Haag.

Educatief naslagwerk "Handboek Vitamines & Zelfzorg"  (544 pag.) door Ruud A. Nieuwenhuis. Uitgegeven door Elmar, Rijswijk. Aan deze uitgave meegewerkt met redactionele adviezen en tekstbijdragen.

Educatief boek "Anti-oxidanten, de effectieve beschermers van onze gezondheid" (126 pag.) door Ruud A. Nieuwenhuis. Uitgegeven door Orthos Media, Den Haag. Aan deze uitgave meegewerkt met redactionele adviezen en tekstbijdragen.

Klik hier om ons e-mail te sturenLeerboek (123 pag.) "Vrije radicalen & anti-oxidanten".
Samengesteld en geredigeerd in opdracht van uitg. Orthos Media, Den Haag.

Wilt u m��r weten of een afspraak maken? Bel 036-5341954 of klik op het email-symbool hiernaast om ons een bericht te sturen.