Bureau Everink - teksten en publiciteit

teksten & publiciteit

Bureau Everink - teksten en publiciteit

teksten & publiciteit

 

Manuscriptbewerking

Bent u bezig met het op schrift stellen van uw kennis en ervaring en is uw publicatie nog steeds niet af? Gaat het schrijven minder vlot dan u had verwacht, omdat u nu eenmaal geen ervaren auteur bent en ook weinig tijd beschikbaar hebt? In dat geval kunnen wij u van dienst zijn met professionele manuscriptbewerking. U hoeft alleen de voorlopige tekst en/of notities voor uw artikel, boek of handleiding naar ons te sturen. Wij zorgen dat uw creatie taalkundig aan hoge eisen voldoet en meteen kan worden uitgegeven.

Als u ons inschakelt om uw manuscript te bewerken dan hoeft u zich geen zorgen te maken over taalgebruik, zinsbouw of spelling. Uw manuscript kan bestaan uit een verzameling notities, een voorlopige versie of een vrijwel definitieve tekst. In alle gevallen doen wij in overleg met u alles wat nodig is om een perfect eindresultaat tot stand te brengen. Waarbij we natuurlijk zorgen dat uw persoonlijke stijl in de tekst herkenbaar blijft.

Het op schrift stellen en publiceren van uw kennis kan veel voordelen opleveren. Een door u geschreven publicatie kan onder meer voor promotie-doeleinden heel waardevol zijn. Ook voor het opleiden van medewerkers kan uw boek of handleiding veel praktisch nut hebben. Maar het is natuurlijk ook heel goed mogelijk dat u niet een speciale bedoeling hebt maar gewoon uw ideeën en inzichten wereldkundig wilt maken.

Ondernemers en professionals vinden het vaak lastig en tijdrovend om hun inzichten op schrift te stellen. Overtuigend en taalkundig correct schrijven is nu eenmaal een vak waarin niet iedereen zich heeft bekwaamd. Dus waarom het risico lopen dat er spelfouten of grammaticale onjuistheden in uw tekst zitten. Ook kunnen de opbouw en stijl mogelijk duidelijker en krachtiger. Deze problemen zijn makkelijk op te lossen door ons op te dragen uw manuscript te bewerken.

Graag zullen we uw tekst beoordelen en een prijs voor het bewerken aanbieden. Als we uitsluitend de spelling en grammatica hoeven te corrigeren betaalt u vanzelfsprekend aanzienlijk minder dan wanneer we ook de opbouw en verwoording moeten aanpassen. Of uw boek al bijna helemaal gereed is of nog voornamelijk uit notities bestaat, onze prijsopgave zal u waarschijnlijk erg meevallen.

Klik hier om ons e-mail te sturenHet is altijd de moeite waard contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gratis advies met prijsopgave. Bel 036-5341954 of klik op het e-mail symbool hiernaast om ons een bericht te sturen.