teksten & publiciteit

Gedrukte nieuwsbrief: succesformule in marketingcommunicatie


Met een regelmatig verschijnende
nieuwsbrief de belangstelling
van uw relaties vernieuwen.


Met een regelmatig verschijnende
nieuwsbrief de belangstelling
van uw relaties vernieuwen.

Een professioneel vervaardigde nieuwsbrief is een ideaal medium om de beeldvorming over uw bedrijf positief te be�nvloeden en de verkoop van uw producten te stimuleren. De gedrukte nieuwsbrief is zeker niet door het internet achterhaald want gedrukte reclame heeft veel overtuigingskracht. Graag zullen wij u van dienst zijn met het maken van een ontwerp voor een door u uit te geven nieuwsbrief. Ook kunnen we desgewenst de redactie, vormgeving en volledige realisatie van ieder nummer voor u verzorgen.


Rechtstreekse communicatie

In de veelheid aan informatie waarmee de mens in deze tijd wordt overstelpt gaan veel reclame-uitingen verloren. Het bereiken van de doelgroep is tegenwoordig dan ook het grootste probleem in de marketingcommunicatie. Een regelmatig verschijnende nieuwsbrief kan dit probleem oplossen want daarmee communiceert u rechstreeks met uw klanten en prospects.

Een herkenbare gedrukte nieuwsbrief die tegemoet komt aan de informatiebehoefte van uw doelgroep is een zeer doelmatig communicatiekanaal. Dankzij de redactionele opmaak en het herhalingseffect wordt een nieuwsbrief in het algemeen meer gewaardeerd en beter gelezen dan andere reclame-uitingen. Met een nieuwsbrief kunt u de belangstelling van uw relaties vernieuwen en versterken.

Door de ervaring die wij in de loop der tijd met verschillende door ons vervaardigde nieuwsbrieven hebben verkregen weten we dat een professioneel vervaardigde nieuwsbrief promotioneel bijzonder succesvol kan zijn. Of het nu gaat om merkbekendheid, directe verkoopbevordering of versterking van het bedrijfsimago, met informatieve reclame door middel van een regelmatig verschijnende nieuwsbrief sorteert u veel effect tegen relatief lage kosten.


Inhoud afstemmen op doelgroep

Een regelmatig verschijnende nieuwsbrief vormt een bijzonder effectief communicatiekanaal met uw relaties en is onder meer heel doelmatig voor het bekend maken van product- en bedrijfsnieuws. Verder kunnen in een nieuwsbrief bijvoorbeeld ook testimonials worden gepubliceerd. Vooral in de business-to-business marketing kunnen testimonials van doorslaggevende betekenis zijn.

Om de belangstelling van de lezer te stimuleren kan ook redactioneel nieuws over uiteenlopende onderwerpen die verband houden met uw producten in de uitgave worden gepubliceerd. Zo kan worden bevorderd dat de doelgroep uw nieuwsbrief gaat beschouwen als een redactionele publicatie en niet slechts als een reclamemedium.


Specials: betaalbare brochures

Behalve voor verspreiding naar uw adressenbestand kunnen nieuwsbrieven ook worden gebruikt als brochures, bijvoorbeeld op beurzen en bij andere evenementen. Daartoe kunnen met name specials heel doelmatig zijn. Een special kan bijvoorbeeld helemaal gaan over een nieuw product of een bepaalde productgroep. Zo kunnen door middel van nieuwsbrief-specials tegen relatief lage kosten productbrochures worden geproduceerd.


Richtprijs

Graag zullen wij een richtprijs uitbrengen voor het ontwerpen van een professionele nieuwsbrief voor uw organisatie, alsmede voor het Klik hier om ons e-mail te sturendesgewenst compleet verzorgen van de redactie, vormgeving en productie van ieder nummer.

Wilt u daarover m��r weten bel dan 036-5341954 of klik op het email-symbool hiernaast om ons een bericht te sturen.