Bureau Everink - teksten en publiciteit

teksten & publiciteit

Bureau Everink - teksten en publiciteit

teksten & publiciteit

 

Testimonials: effectieve reclame door uw tevreden klanten aan het woord te laten


Beslissers in het bedrijfsleven en bij de overheid lezen graag testimonials.

Er is geen betere reclame dan welgemeende lof van uw bestaande klanten. Daarom zijn testimonials, korte of langere teksten waarin een relatie zich positief over uw producten uitspreekt, een bijzonder effectieve vorm van marketingcommunicatie.

Veel van uw klanten zijn waarschijnlijk graag bereid om blijk te geven van hun tevredenheid over uw product of dienstverlening. Een interview met een manager of technicus van een organisatie die uw producten gebruikt kan bijvoorbeeld worden gepubliceerd op uw website, in een digitale nieuwsbrief of in een productbrochure.

Testimonials kunnen vooral in de business-to-business marketing bijzonder effectief zijn. De beslissers in het bedrijfsleven en bij de overheid zijn altijd geïnteresseerd in de ervaringen en het oordeel van bestaande gebruikers van een product of service. Daarom worden testimonials in het algemeen goed gelezen.

Belangrijk is dat het interview met de relatie op professionele wijze wordt gehouden. Alleen als het gesprek vlot verloopt en de nodige positieve antwoorden worden verkregen kan een enthousiaste tekst worden geschreven.

Testimonials kunnen zowel uitgebreid als heel kort zijn. Een interview van enkele zinnen kan bijvoorbeeld in een langere reclametekst worden verwerkt.

Wij hebben als communicatiebureau veel ervaring met het professioneel verzorgen van testimonials, zowel wat betreft de voorbereiding, het interview als het schrijven van de tekst. Graag zullen we u voor het compleet realiseren van een testimonial een prijs laten weten.

Bel 036-5341954 of klik op het email-symbool hiernaast om contact met ons op te nemen.