teksten & publiciteit


Uw website is een
beter nieuwskanaal.


Uw website is een
beter nieuwskanaal.

Uw website altijd up-to-date

Het redactionele onderhoud van uw website is belangrijk en mag niet verwaarloosd worden. Verouderde teksten moeten worden vervangen. Nieuwe informatie moet worden toegevoegd. Actuele reclame- en promotie-acties moeten op de site tot uiting komen. Toch komt het door tijdgebrek vaak voor dat websites niet up-to-date zijn. Gelukkig is er een uitstekende oplossing voor dit probleem: Bureau Everink inschakelen om de site-updating voor u te verzorgen. 


Snel en professioneel

Als u de updating van uw website door ons laat verzorgen hoeft u alleen maar de gewenste wijzigingen en aanvullingen per e-mail aan ons door te geven. Wij zetten de informatie die we van u ontvangen snel en professioneel op uw site.

Omdat we ervaren tekstschrijvers zijn en bovendien over webdesign-knowhow beschikken is het redactionele onderhoud van uw website bij ons in goede handen.


Controle en correctie

Teksten zijn vaak niet zonder meer geschikt voor publicatie. Er kunnen spelfouten en grammaticale onjuistheden in zitten. Een tekstschrijver van Bureau Everink kan de teksten beoordelen en indien nodig verbeteren.

Ook kan aangeleverd beeldmateriaal eventueel door ons worden bewerkt zodat uw site dankzij fraaie afbeeldingen altijd een representatieve indruk maakt. Foto's en andere afbeeldingen zijn vaak niet zonder meer geschikt om op het web gepubliceerd te worden. Soms zijn ze te licht of te donker, vertonen kleurzweem of missen voldoende contrast. Ook komt het voor dat een foto een minder-fraaie achtergrond heeft of bepaalde storende elementen bevat. Al deze moeilijkheden lossen wij professioneel voor u op.


Uw website als nieuwskanaal

Uw website kan een uitstekend medium voor verkoopacties en nieuwsberichten zijn. Op de pagina's met blijvende inhoud kunnen ook wisselende promotionele berichten en product-aankondigingen verschijnen.

Voor verkoopacties kunnen behalve tekstuele berichten ook stilstaande en bewegende beelden heel effectief zijn. Met een promotionele banner die tegelijk op meerdere pagina's verschijnt bereikt u vele sitebezoekers.

Klik hier om ons e-mail te sturenDoor ons in te schakelen voor uw site-updating is uw website altijd up-to-date. Méér weten? Bel 036-5341954 of klik op het email symbool hiernaast om ons een bericht te sturen.