teksten & publiciteit

Leads genereren met een white paper


Beslissers hebben duidelijke informatie nodig.


Beslissers hebben duidelijke
informatie nodig.

Beslissers in het bedrijfsleven en bij de overheid zien zich vaak geplaatst voor het probleem om in relatief korte tijd de nodige kennis over een nieuwe technologie te vergaren. In de marketing kan met een informatief rapport ofwel white paper doeltreffend op deze situatie worden ingespeeld. Met name bij innovatieve producten en diensten kan het in de vorm van een white paper aanbieden van technologische informatie een effectieve methode zijn om leads te verkrijgen.


White paper

Bij de voorbereiding van belangrijke aankoopbeslissingen speelt informatie een essentiŽle rol. Een white paper kan daarom bijzonder doeltreffend zijn om nieuwe contacten te leggen. Met een white paper kunt u tegemoetkomen aan de informatiebehoefte van mogelijke prospects en zo de deur naar communicatie openen. Ook biedt een white paper de mogelijkheid om de pluspunten van uw producten of diensten overtuigend onder de aandacht te brengen.

In een white paper worden belangrijke aspecten en voordelen van een bepaalde technologie duidelijk en overtuigend beschreven. De inhoud vormt daarom een goede context om reclame voor uw eigen producten te maken. Het combineren van informatie en promotie is een beproefde en succesvolle aanpak om beslissers te bereiken. Vele door ons geschreven informatief-promotionele teksten hebben bewezen dat deze methode bijzonder effectief is.


Ook kleine oplaag mogelijk

Omdat beslissers behoefte hebben aan duidelijke technologische informatie worden white papers met graagte gelezen. Een white paper biedt de mogelijkheid om zowel objectieve achtergrondinformatie te verstrekken als de pluspunten van uw producten uitvoerig toe te lichten. Bovendien profileert uw organisatie zich met een white paper als een professionele en deskundige partij op het betreffende gebied.

In een white paper kan dankzij de relatief eenvoudige vormgeving met lage productiekosten veel informatie worden overgedragen. Verder is vaak besparing mogelijk door de prijstechnisch gunstige mogelijkheden om een white paper in een beperkte oplaag te vermenigvuldigen.


Verspreiding als PDF

Een white paper kan ook uitstekend via uw website als een PDF-bestand worden verspreid. Met een PDF kunnen tegen lage kosten veel mensen worden bereikt. Aangezien tegenwoordig op vrijwel iedere computer een PDF-reader is geÔnstalleerd heeft u met PDF een groot bereik.

Aan bezoekers van uw website kan de mogelijkheid worden geboden uw white paper te downloaden. De als PDF gepubliceerde white paper is zo een uitstekend medium om leads te verkrijgen.


Bureau Everink: ervaren tekstschrijvers

Graag zullen wij de tekst voor uw white paper schrijven of redigeren. Wij hebben veel ervaring met het schrijven over innovatieve technologieŽn. Behalve de tekstcreatie kunnen we ook de vormgeving en de vermenigvuldiging van uw white paper verzorgen. Bel voor nadere informatie en/of een prijsopgave 036-5341954 of klik op het email-symbool hiernaast om ons een bericht te sturen.