Bureau Everink - teksten en publiciteit

teksten & publiciteit

Bureau Everink - teksten en publiciteit

teksten & publiciteit

 

Meer sitebezoekers door zoekmachine-optimalisatie

Consumenten en zakelijke beslissers zoeken vandaag de dag regelmatig op het web naar informatie over bedrijven en producten. Daarom is het van belang dat uw webpagina's goed geïndexeerd worden door Google en andere zoekmachines. Zoekmachine-optimalisatie is het zodanig aanpassen van webpagina's dat deze zo hoog mogelijk op de zoekresultaten-overzichten tevoorschijn komen.

 

Als stap 1 van een zoekmachine-optimalisatie project stellen wij tezamen met u een lijst op van interesse-termen: woorden en woordcombinaties die verband houden met uw bedrijf en uw producten.

Het gaat om woorden die optimaal geschikt zijn om als zoekterm te worden gebruikt. Uiteraard is uw inbreng hierbij essentieel, want u bent het beste op de hoogte met de onderwerpen die binnen uw branche in de belangstelling staan. Sommige woorden en woordcombinaties zijn belangrijker dan andere. Een reeks belangrijke interesse-termen wordt uitgekozen om als zoektermen te worden gebruikt.

Hierna volgt stap 2, de eigenlijke optimalisatie. Dit omvat het doelmatig toepassen van de zoektermen in uw webpagina's. Het gaat erom dat deze woorden en woordcombinaties op een adequate manier in de teksten worden gebruikt. Daarom kan het nodig zijn dat sommige teksten worden geredigeerd of herschreven. Belangrijk is dat de zoektermen veelvuldig maar niet overdreven vaak in de tekst voorkomen. Goede indexering kan ook worden bevorderd door in principe op elke webpagina één bepaald onderwerp uitvoerig te bespreken.

Behalve in de teksten moeten de keywords ook worden vermeld in een aantal speciaal daarvoor bedoelde HTML-coderingen. Verder kunnen ze worden toegekend aan afbeeldingen die op de pagina voorkomen.

Eventueel kan de vindbaarheid van uw site verder worden verbeterd door de creatie van nieuwe informatieve webpagina's. Het online publiceren van informatieve content is een bijzonder doeltreffende manier om het sitebezoek te stimuleren.

Stap 3 in het zoekmachine-optimalisatie project omvat onder meer het (opnieuw) aanmelden van uw site bij Google en andere belangrijke search engines. Ook wordt als onderdeel van stap 3 eventueel een Google Sitemap gemaakt, een voor de menselijke bezoeker niet zichtbaar bestand met informatie over uw site. Daarmee wordt het voor Google gemakkelijk gemaakt om snel al uw pagina's te indexeren.

Klik hier om ons e-mail te sturenVeel bestaande webpagina's voldoen niet aan de voorwaarden voor doeltreffende zoekmachine-indexering. Daarom kan zoekmachine-optimalisatie het sitebezoek vaak aanzienlijk verbeteren. Graag zullen wij een voorstel met een prijsopgave uitbrengen betreffende een zoekmachine-optimalisatie project voor uw site. Bel voor nadere informatie 036-5341954 of klik op het e-mail-symbool hiernaast om ons een bericht te sturen.