Bureau Everink - teksten en publiciteit

teksten & publiciteit

  
Bureau Everink - teksten en publiciteit

teksten & publiciteit

www.bureve.com

Afdruk

Reclameteksten die echt werken


Bij teksten voor advertenties, brochures, verkoopbrieven, webpagina's en andere reclamemedia gaat het om het resultaat. Copywriting is effect sorteren met woorden. Een goede reclametekst brengt de pluspunten van het product of de service overtuigend onder de aandacht. Wij schreven al vele succesvolle reclameteksten waarmee daadwerkelijk omzetresultaat werd bereikt. Ook voor uw producten of diensten zullen we graag teksten schrijven die echt werken.

Als een tekstschrijver van Bureau Everink een reclametekst gaat schrijven dan stelt hij of zij zich allereerst op de hoogte betreffende alle hoedanigheden van het product of de dienstverlening waar het om gaat. We beginnen bij een opdracht voor copywriting altijd met het bestuderen van de beschikbare informatie. Zo zijn we in staat om een krachtige tekst te creëren die de vraag naar uw producten en/of diensten daadwerkelijk bevordert.

Tegenwoordig worden op het gebied van copywriting ook methodes toegepast waarbij de producteigenschappen niet belangrijk worden gevonden. Die technieken zijn weinig succesvol, want de hedendaagse klant wil weten wat hij gaat kopen. Uiteindelijk worden aankoopbeslissingen gebaseerd op productinformatie. Daarom vinden onze tekstschrijvers uw product wél heel belangrijk.

Onze filosofie is dat reclameteksten niet alleen interesse maar ook kooplust moeten opwekken. We streven er naar dat uw verkoopboodschap bij de doelgroep leidt tot een bewuste keuze voor uw producten en/of diensten. Dat bereiken we door de voordelen en pluspunten ervan duidelijk en overtuigend onder woorden te brengen.

Voor het schrijven van een effectieve reclametekst kunt u ons zowel inschakelen op uurtarief als tegen een vooraf vastgesteld bedrag. Altijd kunt u rekenen op volledige inzet van onze creativiteit en ons vakmanschap.

Bel voor nadere informatie 036-5341954 of klik op het email-symbool hiernaast om ons een bericht te sturen.