Bureau Everink - teksten en publiciteit

teksten & publiciteit

  
Bureau Everink - teksten en publiciteit

teksten & publiciteit

www.bureve.com

Afdruk

Email marketing: efficiënte methode om met klanten en prospects in contact te blijven


Het regelmatig per email uitsturen van een nieuwsbrief is een effectieve en betaalbare manier van reclame maken die door veel bedrijven met succes wordt toegepast. Een informatief-promotionele nieuwsbrief die wordt verzonden naar opt-in adressen kan belangrijk bijdragen aan het succes van uw marketingbeleid.

Kiezen provider

Om snel en zonder problemen met email marketing te kunnen starten is het gebruik van een online service vrijwel altijd de meest doelmatige oplossing. De verschillende mailing-providers bieden een ruim scala technische mogelijkheden.

Een belangrijk aspect bij de keuze van een provider is het adressenbeheer. De meeste mailing-services bieden complete subscription handling. Daarbij worden nieuwe aanmeldingen automatisch in uw adressenbestand verwerkt. Ook de verwerking van opzeggingen en bounces kan automatisch plaatsvinden.

Bij een online service voor email marketing kunnen nog verschillende andere voorzieningen beschikbaar zijn. Een nuttige faciliteit is bijvoorbeeld mail merge. Daarmee kan aan ieder verstuurd bericht door het automatisch invoegen van variabele gedeelten een persoonlijk karakter worden gegeven.

Interessant zijn ook de mogelijkheden voor rapportering. Informatie die het systeem kan bijhouden en presenteren betreft bijvoorbeeld: nieuwe abonnees, opzeggingen en bounces. Ook kan worden geregistreerd en gemeld welke personen een mailing hebben geopend.

Graag zullen we u bij het kiezen van een provider en het opzetten van uw account van dienst zijn.

Aanmeldingsformulier

Om regelmatig een elektronische nieuwsbrief te kunnen uitsturen heeft u een bestand met opt-in email adressen nodig. Als u al een adressenbestand heeft dan kunt u dat gebruiken en er door middel van een online aanmeldingsformulier nieuwe adressen aan toevoegen. Maar het is ook mogelijk om zonder adressen te beginnen en het bestand helemaal via aanmeldingen op te bouwen.

In elk geval is belangrijk dat op uw site een formulier beschiknaar is waarmee bezoekers zich voor de nieuwsbrief kunnen aanmelden. Graag zullen we het creëren en op uw site plaatsen van een aanmeldingsformulier voor u verzorgen.

Aantrekkelijke opmaak creëren

Belangrijk is verder dat met de opmaaktaal HTML een aantrekkelijke herkenbare vormgeving voor uw periodieke uitgave wordt gecreëerd. Maar HTML is eigenlijk een opmaaktaal voor webpagina's en niet zonder meer toepasbaar voor email ontwerp. Verschillende technische mogelijkheden zijn voor webpagina's wél maar voor email vormgeving niet beschikbaar. Toch is het zeker mogelijk om ook voor email een aantrekkelijke opmaak te realiseren.

Met een fraaie vormgeving kunt u bij de doelgroep herkenbaarheid en positieve waardering opbouwen. Bureau Everink kan voor u een nieuwsbrief creëren die aandacht trekt en waarmee uw boodschap krachtig wordt overgebracht.

Tekstcreatie

Nog meer dan bij gedrukte teksten is het bij elektronisch verspreide berichten van belang dat ze behalve promotioneel ook informatief zijn. Alleen als u regelmatig interessant nieuws brengt zal de lezer uw nieuwsbrief met graagte blijven ontvangen.

Het door ons laten schrijven of redigeren van de teksten voor uw nieuwsbrief zal er toe bijdragen dat deze met interesse wordt gelezen.

Een elektronische publicatie kan mits op de juiste wijze verzorgd promotioneel bijzonder effectief zijn. Meer weten? Bel 036-5341954 of klik op het email symbool hiernaast om ons een bericht te sturen.