Bureau Everink - teksten en publiciteit

teksten & publiciteit

  
Bureau Everink - teksten en publiciteit

teksten & publiciteit

www.bureve.com

Afdruk

Informatief-promotionele teksten belangrijk bij content marketing


Mensen hebben informatie nodig om keuzes te kunnen maken. Daarom is content marketing met informatief-promotionele teksten bijzonder effectief. Wij zijn als communicatiebureau al vele jaren gespecialiseerd in het schrijven van informatief-promotionele teksten en we weten uit ervaring dat zulke teksten veel overtuigingskracht hebben.

Aandacht trekken

Om consumenten en zakelijke beslissers te bereiken en te overtuigen zijn vandaag de dag duidelijke feiten en argumenten nodig. Of het nu gaat om merkbekendheid, directe verkoopbevordering of versterking van het bedrijfsimago, met informatief-promotionele teksten kunt u daadwerkelijk met uw doelgroep communiceren.

Lees in de knowhow-sectie van deze site meer over de effectiviteit van informatief-promotionele teksten.

Bij het schrijven van een informatief-promotionele tekst concentreren wij ons op drie belangrijke punten: de tekst moet doelgroepgericht zijn, de interesse van de lezer vasthouden en promotioneel effect sorteren.

Allereerst gaat het er om dat de tekst de aandacht trekt van degenen voor wie de boodschap bestemd is. De tekst moet opvallen bij de mensen die u wilt bereiken. Dat wordt onder meer bereikt door een heading en een inleiding die inspelen op de belangstelling van de doelgroep.

Krachtige promotie

Maar de inhoud moet ook verder interessant zijn want alleen dan zal de tekst van begin tot eind de aandacht van de lezer vasthouden. Als professionele tekstschrijvers zien we het bij elke opdracht als onze doelstelling een tekst te creëren die met interesse wordt gelezen. Dat bereiken we door het duidelijk en juist verwoorden van infomatie die voor de doelgroep nuttig is.

Maar uiteindelijk gaat het om het promotionele effect. Daarom worden de mogelijkheden, voordelen en pluspunten van uw product of dienstverlening door ons overtuigend in de tekst beschreven en toegelicht. Het combineren van informatie en promotie is de succesvolle aanpak om mensen in deze tijd te bereiken. Talrijke door ons geschreven informatief-promotionele teksten hebben bewezen dat deze methode bijzonder effectief is.

Bel voor nadere informatie 036-5341954 of klik op het email-symbool hiernaast om contact met ons op te nemen.