Bureau Everink - teksten en publiciteit

teksten & publiciteit

  
Bureau Everink - teksten en publiciteit

teksten & publiciteit

www.bureve.com

Afdruk

Uw boek snel gereed en naar de drukker

Bureau Everink manuscriptbewerking

Bent u bezig een boek te schrijven en is het nog steeds niet helemaal af? Komen er mogelijk nog taalfouten in de tekst voor, en bent u nog niet helemaal tevreden over de opbouw en de stijl? Dan zullen we u graag van dienst zijn met professionele manuscriptbewerking.

Als schrijven niet uw dagelijkse werk is dan bestaat het risico dat er nog taalkundige onvolkomenheden in de tekst voor uw boek zitten. Ook kunnen de opbouw en de stijl mogelijk nog beter. Deze problemen zijn makkelijk op te lossen door ons op te dragen uw manuscript te bewerken.

Tips voor het schrijven van teksten die met interesse worden gelezen.

Het schrijven en uitgeven van een boek kan in verband met verschillende doelstellingen bijzonder zinvol zijn. Het in boekvorm publiceren van kennis en ervaring kan veel voordelen opleveren. Een boekuitgave kan onder meer voor promotie-doeleinden heel waardevol zijn. Ook voor het opleiden van mensen kan een boek of handleiding veel praktisch nut hebben.

Als u ons inschakelt om uw boek te bewerken dan hoeft u zich geen zorgen te maken over stijl of grammatica. Of uw manuscript nu bestaat uit een vrijwel definitieve tekst of dat het nog maar een voorlopige versie is, wij zorgen dat uw creatie snel voldoet aan de normen wat betreft leesbaarhed en taalregels.

Verder kunt u ook de grafische vormgeving aan ons opdragen. Ook kunnen we voor u regelen dat het boek wordt gedrukt en bij online boekwinkels besteld kan worden.

Bel voor overleg en een prijsopgave 036-5341954 of klik op het email-symbool hiernaast om ons een bericht te sturen.