Bureau Everink - teksten en publiciteit

teksten & publiciteit

  
Bureau Everink - teksten en publiciteit

teksten & publiciteit

www.bureve.com

Afdruk

PDF-brochure: modern medium voor effectieve marketingcommunicatie


Computers met PDF-readers
zijn tegenwoordig overal

PDF-brochures kunnen voor veel doeleinden een optimale communicatie-oplossing vormen. Ze zijn met name bij uitstek geschikt om promotionele informatie over hoogwaardige producten en diensten te verstrekken. Met een professioneel vervaardigde PDF-brochure brengt u betaalbaar veel informatie over, waarbij op het gebied van vormgeving dezelfde mogelijkheden bestaan als bij full-color drukwerk.

PDF (Portable Document Format) is het door Adobe Systems ontwikkelde en op grote schaal toegepaste bestandsformaat voor het elektronisch publiceren van documenten. Voor onder meer het aanbieden van promotionele informatie in brochurevorm wordt PDF vaak toegepast. Een PDF-brochure kan gemakkelijk als bijlage per e-mail worden verstuurd. Ook kunt u de bezoekers van uw website mogelijkheden bieden om PDF-brochures te downloaden. Aangezien tegenwoordig op vrijwel iedere computer een PDF-reader is geïnstalleerd heeft u met PDF een groot bereik.

PDF-brochures kunnen met name heel goed toegepast worden voor informatief-promotionele content. Bij het ontwerpen kan evenals bij full-color drukwerk worden bereikt dat het uiterlijk heel mooi en opvallend is, terwijl de productiekosten veel lager zijn dan bij drukwerk.

PDF-readers bieden uiteenlopende mogelijkheden om een document op het beeldscherm te bekijken. Handig is bijvoorbeeld dat de lezer via miniatuur-afbeeldingen van de pagina's gemakkelijk naar bepaalde informatie kan zoeken. Ook kan men de weergave naar wens vergroten, verkleinen, verschuiven of op andere wijze aanpassen. Verder is praktisch dat via hyperlinks naar onderdelen van het document kan worden gesprongen.

Hoewel PDF-bestanden uitstekend op allerlei beeldschermen bekeken kunnen worden kiezen gebruikers er ook vaak voor om het document af te drukken. Daarom is in het algemeen aan te raden om voor een PDF-brochure het A4-formaat toe te passen. Voor drukwerk bestemde PDF-bestanden hebben vaak een ander formaat en zijn daarom niet optimaal geschikt om elektronisch te verspreiden. Dan is te overwegen om voor de PDF-brochure een nieuwe lay-out op A4-formaat te vervaardigen.

Graag zullen wij de creatie van uw PDF-document verzorgen. Voor de communicatieve effectiviteit van uw brochure is onder meer de tekst heel belangrijk. Daarom is het goed om te weten dat wij niet alleen ervaren grafisch ontwerpers zijn maar bovendien al vele jaren gespecialiseerd in het schrijven van informatief-promotionele teksten. We creëren een prachtige PDF-brochure voor u, optimaal afgestemd op uw doelgroep.

Bel voor meer informatie 036-5341954 of klik op het email-symbool hiernaast om ons een bericht te sturen.