Bureau Everink - teksten en publiciteit

teksten & publiciteit

  
Bureau Everink - teksten en publiciteit

teksten & publiciteit

www.bureve.com

Afdruk

Interesant nieuws? Snel persbericht uitsturen!


Professioneel geschreven en op de juiste wijze verspreide persberichten kunnen waardevolle publiciteit opleveren. Persberichten vormen een belangrijke informatiebron voor journalisten en andere publicisten. Dus wanneer u interessant bedrijfs- of productnieuws heeft dan kan het uitsturen van een persbericht een doeltreffende publiciteitsactie zijn.

Een persbericht moet daadwerkelijk nieuws brengen en geschreven zijn in een journalistieke stijl. Het mag niet alleen maar een vorm van reclame of promotie zijn. Wij hebben veel ervaring met het schrijven voor uiteenlopende bladen, dus we weten welke eisen er aan redactionele kopij worden gesteld. Graag zullen we de tekst voor uw persbericht opstellen en zorgen voor de verspreiding.

Het bericht wordt via een landelijk nieuwsbureau verstuurd naar een brede selectie personen die op het internet en/of in de gedrukte media publiceren. Bovendien wordt het op een veelbezochte nieuwswebsite geplaatst, aangemeld bij Google en via een nieuwsbrief bij geïnteresseerden onder de aandacht gebracht.

Voor meer informatie en een prijsopgave klik op het email-symbool hiernaast om ons een bericht te sturen of bel 036‑5341954.