teksten & publiciteit

Persbericht uitsturen: een doeltreffende methode om bedrijfs- en productnieuws wereldkundig te maken

Een professioneel geschreven en op de juiste wijze verspreid persbericht kan waardevolle publiciteit voor uw organisatie opleveren. Persberichten vormen tegenwoordig niet alleen voor redacties en freelance journalisten maar ook voor veel andere ge´┐Żnteresseerden een belangrijke informatiebron.
Wij redigeren uw persbericht en zorgen voor de verspreiding via een gerenommeerd landelijk persbureau. Dat kan al vanaf 95 euro.

Wanneer u als organisatie interessant bedrijfs- of productnieuws heeft dan kan het uitsturen van een persbericht een doeltreffende publiciteitsactie zijn. Maar een persbericht moet daadwerkelijk nieuws communiceren en geschreven zijn in een journalistieke stijl. Het mag niet alleen maar een vorm van reclame of promotie zijn.

Wij hebben veel ervaring met het schrijven voor uiteenlopende bladen, dus we weten welke eisen er aan redactionele kopij worden gesteld. Al vanaf 95 euro redigeren wij uw persbericht en zorgen we dat het via een groot landelijk persbureau wordt gedistribueerd naar een brede selectie media en belangstellenden.

Het bericht wordt verstuurd naar redacties, journalisten en andere ge´┐Żnteresseerden. Bovendien wordt het op een veelbezochte nieuwswebsite geplaatst, waar het gevonden kan worden door journalisten en anderen die naar informatie over het betreffende onderwerp op zoek zijn.

De prijs van 95 euro is gebaseerd op het redigeren van een persbericht tot 350 woorden (1 kantje A4). Maar ook langere teksten zijn mogelijk. Ook kunnen wij de tekst in plaats van alleen redigeren geheel of gedeeltelijk voor u schrijven. U ontvangt in ieder geval eerst een prijsopgave.

Klik hier om het nieuws voor uw persbericht meteen aan ons door te geven.

Wilt u eerst meer informatie? Neem per email contact met ons op of bel 036-5341954. We zullen graag uw vragen beantwoorden.