Bureau Everink - teksten en publiciteit

teksten & publiciteit

Bureau Everink - teksten en publiciteit

teksten & publiciteit

   

Complete design-website voor 575 euro


Uw website is een ideaal kanaal voor
communicatie met uw doelgroepen.


Uw website is een ideaal kanaal voor
communicatie met uw doelgroepen.

Voor ondernemers en particulieren die snel en betaalbaar willen beschikken over een professionele website hebben wij een bijzonder aantrekkelijk aanbod. Wij bouwen voor u een unieke HTML5-website, bestaand uit een mooie homepage, meerdere contentpagina's en een contactformulier. Ook het bewerken van teksten en andere content is in de prijs begrepen.

HTML5

Wij ontwikkelen uw site met HTML5, want het toepassen van belangrijke technische opties kan alleen als de pagina's volgens deze standaard zijn gecodeerd. De techniek op het gebied van webdesign heeft in de afgelopen jaren een snelle ontwikkeling doorgemaakt. In HTML5 zijn de technische ontwerpmogelijkheden heel veelzijdig.

HTML5 biedt ook uitstekende mogelijkheden voor responsive design. Daarbij worden de webpagina's zodanig ontworpen dat ze zich kunnen aanpassen met betrekking tot de verschillende media waarop ze worden gepresenteerd. Responsive design webpagina's komen bijvoorbeeld ook op smartphones goed tot hun recht. Responsive design is als ontwerpfilosofie volledig afgestemd op de mogelijkheden en de dynamiek van het tegenwoordige en toekomstige internet.

Professionele kwaliteit

Als ervaren communicatiebureau zijn wij in staat om zowel de technische structuur als vormgeving perfect voor u te realiseren. Ook het indien nodig bewerken van teksten en afbeeldingen is in de prijs begrepen. Dat is belangrijk, want op het internet speelt de content een nog belangrijker rol dan bij andere media.

Zodra uw website gereed is wordt deze door ons op het web geplaatst. U kunt als opdrachtgever de site nu zelf beoordelen en eventueel aangetroffen onvolkomenheden aan ons doorgeven. Als er correcties nodig zijn worden die meteen door ons aangebracht.

Toekomstige aanpassingen

Toekomstige aanpassingen en uitbreidingen van een door ons gemaakte website zijn goed realiseerbaar omdat we een logische en overzichtelijke HTML-codering toepassen. Ook wordt de codering door ons waar nodig van duidelijke toelichtingen voorzien.

Graag zullen wij in de toekomst gewenste aanpassingen en uitbreidingen verzorgen. Maar u kunt de site dankzij de overzichtelijke codering ook heel goed zelf onderhouden. Als u besluit om de site in eigen beheer te onderhouden en verder te ontwikkelen kunt u indien nodig ook altijd nog voor hulp bij ons terecht.

Bijzonder compleet

Het door ons ontwikkelen van een complete design-website kost slechts 575 euro (excl. BTW). In dit bedrag zijn begrepen:

 • telefonisch overleg over de vormgeving en inhoud;

 • desgewenst overleg betreffende uw domeinnaam;

 • het registreren van uw domeinnaam (indien nog niet gebeurd);

 • unieke homepage, speciaal voor u ontworpen;

 • maatwerk-ontwerp voor de site-structuur en de algemene site-vormgeving;

 • creatie van meerdere contentpagina's;

 • een e-mail formulier waarmee bezoekers u berichten kunnen sturen;

 • indien nodig redigeren van teksten;

 • indien nodig bewerken van afbeeldingen;

 • de volledige technische realisatie van de site;

 • desgewenst in overleg met u kiezen van een betrouwbare en betaalbare hosting-provider;

 • op het web plaatsen, testen en aanbrengen van eventuele correcties;

 • aanmelden bij Google.

Uit de bovenstaande beschrijving zal duidelijk zijn dat u voor slechts 575 euro bij ons een bijzonder complete website krijgt. Wilt u een site met nog meer technische voorzieningen en/of content? Graag zullen we na overleg met u een offerte uitbrengen.

Méér weten? Bel 036-5341954 of klik op het e-mail symbool hiernaast om contact met ons op te nemen.